Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını gördüyseniz:

  • Belli kararlar almadan önce ortaya çıkacak şeyleri beklemenizde fayda var.

Rüyada kaplumbağanın yumurtladığını görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalettir.

Rüyada yumurta yumurtlamak kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insanın yumurtladığını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye işarettir.

Rüyada papağanın yumurtladığını görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, yaşamına renk geleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta alamet eder.

Rüyada yılanın yumurtladığını görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendinin yumurtladığını görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kuşun yumurtladığını görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments