Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada gurk tavuk ve civciv gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gurka yatan tavuk görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Rüyada gurk tavuk görmek zararını tamamen kapatacağına, insanlardan takdir toplayacağına, olmayacak hayallere kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gurk görmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun civciv çıkardığını görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına yorulur.

Rüyada tavuk altında civciv görmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, işlerin büyüyeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada civciv tavuk görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk ve civcivler görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments