Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kuluçkası görmek

Rüyada tavuk kuluçkası görmek

Rüyada tavuk kuluçkası görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kuluçkası gördüyseniz:

  • Tahmin edilmeyen gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, kendisini iyi hissedeceğine işaret eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına işaret eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalettir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek büyük işlere imza atacağına, tövbe etmeye, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalettir.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek itibar edineceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, içinin rahat edeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuluçka yumurta görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments