Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, rızkının sonsuz olacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, bunun da geleceğine delalettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına delalet eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kazancının eksileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuluçka yumurta görmek çok iyi bir duruma geleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine inanılır.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments