Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, keyfin kaçacağına inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin gördüyseniz:

  • Bir seyahat söz konusu olabilir.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük bir işin sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kuluçka yumurta görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments