Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuluçkada yumurta görmek

Rüyada kuluçkada yumurta görmek

Rüyada kuluçkada yumurta görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kuluçkada yumurta gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşma, iş ya da yatırımı halletmesi için güvendiğiniz bir kişiyi görevlendirdiyseniz maddi sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuluçka yumurta görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments