Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, aralarından su sızmayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, parasal krizler yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuluçka yumurta görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments