Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuluçka yumurta görmek

Rüyada kuluçka yumurta görmek

Rüyada kuluçka yumurta görmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına yorulur.

Rüyada kuluçka yumurta gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kuluçka yumurta görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ev sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments