Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, yol yordam öğretileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, unvan sahibi olacağına, borçları varsa ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet eder.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış güvercin görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk kuluçkası görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada kuluçkada yumurta görmek sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada kuluçka yumurta görmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments