Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kemik görmek

Rüyada tavuk kemik görmek

Rüyada tavuk kemik görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine inanılır.

Rüyada tavuk kemik gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarfetmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Rüyada tavuk kemiği yemek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kemik görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kemiği yutmak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına yorulur.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada beyaz kemik görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dinazor kemiği görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments