Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnundan kemik çıkarmak

Rüyada burnundan kemik çıkarmak

Rüyada burnundan kemik çıkarmak rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak gördüyseniz:

  • Ters bir tutum içine girmeniz zararlı çıkmanıza veya üzülmenize neden olabilir.

Rüyada burnundan kemik çıkarmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, istediği projeleri yapamayacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret eder.

Rüyada vücuttan kemik çıkarmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağızdan kemik çıkarmak aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, işlerinin günden güne bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada burnundan böcek çıkarmak keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan ip çıkarmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, yanlış yollardan döneceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına inanılır.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments