Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kemiği görmek

Rüyada tavuk kemiği görmek

Rüyada tavuk kemiği görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavuk kemiği gördüyseniz:

  • Bırakın olaylar kendi hızında gelişsin.

Rüyada tavuk kemiği görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk kemik görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada tavuk kemiği yemek aile bireyleri ile tartışacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tavuk kemiği yutmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş kemikli et görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan kemik toplamak atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş kemik görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments