Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kemiği yemek

Rüyada tavuk kemiği yemek

Rüyada tavuk kemiği yemek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, insanların hayır dualarını alacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kemiği yemek gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Rüyada tavuk kemiği yemek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kemiği görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, tasaların ve üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk kemiği yutmak atılım yapacağına, ileriye gideceğine, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına tabir olunur.

Rüyada tavuk kemik görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada kemikli et yemek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kemiği yemek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine yorulur.

Rüyada kemikli et yemeği görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kemik yemek üzüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments