Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kemik görmek

Rüyada beyaz kemik görmek

Rüyada beyaz kemik görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, varolan borçların ödeneceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, dedikodu edeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Rüyada beyaz kemik gördüyseniz:

  • Sizinle aynı endişeleri taşıdıkları görüntüsü veren kişilerin asıl yüzleri ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz kemik görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada ölü kemiği toplamak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulur.

Rüyada burun kemiğinin kırıldığını görmek başarının adım adım yaklaşacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kemiği görmek sorunların üstesinden geleceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işarettir.

Rüyada pişmiş kemikli et görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet eder.

Rüyada köpek kemiği görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, bir daha kopmayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulur.

Rüyada balık kemiği görmek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada tavuk kemiği yutmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments