Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, kafa dinleyeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kemik yediğini gördüyseniz:

  • Hızlı şekilde ortaya çıkan uyuşmazlıkları görmezden gelmeniz zamandan tasarruf etmenizi ya da bir adım öne geçmenizi sağlayabilir.

Rüyada köpeğin kemik yediğini görmek zorlukların geride kalacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Rüyada köpek kemiği görmek kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada köpek kemikleri görmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklere kemik vermek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine tabir olunur.

Rüyada köpeklere kemik atmak elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik atmak manevi olarak da yıpranacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe kemik vermek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi yediğini görmek yardımının olacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments