Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan kemik toplamak

Rüyada mezardan kemik toplamak

Rüyada mezardan kemik toplamak böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, zorlukların giderileceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kemik toplamak gördüyseniz:

  • İlk bakışta, kendi bildiğiniz yoldan ilerlemenizde fayda var gibi duruyor.

Rüyada mezardan kemik toplamak kimseden korkmayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kemiği toplamak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, kudretinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada kemik toplamak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada insan kemiği toplamak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kemikleri toplamak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak ruhen güzelleşeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments