Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş kemik görmek

Rüyada pişmiş kemik görmek

Rüyada pişmiş kemik görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, iyi günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada pişmiş kemik gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgiler veya haberler detaylı çalışmalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada kemikli pişmiş et görmek dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş kemikli et görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada pişmiş kemik görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada mezarda kemikler görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölü kemikleri toplamak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaburga kemiği görmek ayıplanacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına işaret eder.

Rüyada kemikli kuzu eti görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada kuzu kemiği görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments