Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta kemik görmek

Rüyada mezarlıkta kemik görmek

Rüyada mezarlıkta kemik görmek tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalettir.

Rüyada mezarlıkta kemik gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Rüyada mezarda kemik görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada mezarda kemikler görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada mezar ve kemik görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek manevi olarak çok yıpranılacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına rivayet eder.

Rüyada mezar kemik görmek yeni bir eve taşınılacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments