Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk beslemek

Rüyada tavuk beslemek

Rüyada tavuk beslemek kazancının epey düşeceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, makam edineceğine, itibar kazanacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, komşularla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada tavuk beslemek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Rüyada evde tavuk beslemek buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalettir.

Rüyada tavuk beslemek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan beslediğini görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı yılan beslemek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada küçük köpek beslemek işlerin de yolunda gideceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedileri beslemek güç alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada sincap beslemek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serçe kuşu beslemek kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments