Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan beslediğini görmek

Rüyada hayvan beslediğini görmek

Rüyada hayvan beslediğini görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada hayvan beslediğini gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada vahşi hayvan beslemek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aç hayvan beslemek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada yavru hayvan beslemek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yabani hayvan beslemek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada hayvan beslediğini görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde hayvan beslemek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evcil hayvan beslemek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, küfürlü söze delalet etmektedir.

Rüyada büyükbaş hayvan beslemek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments