Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde tavuk beslemek

Rüyada evde tavuk beslemek

Rüyada evde tavuk beslemek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, huzura kavuşacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine yorulur.

Rüyada evde tavuk beslemek gördüyseniz:

  • Bazı amaçlarınızı, hayallerinizi, beklentilerinizi veya umutlarınızı güçlendirebilecek gelişmeler yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada evde tavuk beslemek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada tavuk beslemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde ayı beslemek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada evde yılan beslediğini görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, daha zengin hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evde fil beslemek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaşama isteğinin artacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Rüyada evde yılan beslemek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, de elinin bollaşacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde aslan beslediğini görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, engel teşkil edeceğine yorulur.

Rüyada evde koyun beslemek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments