Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk ikram etmek

Rüyada tavuk ikram etmek

Rüyada tavuk ikram etmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk ikram etmek gördüyseniz:

  • Belli konularda harekete geçmek çok cazip gibi görünse de, araştırmalarınızı yapmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada tavuk ikram etmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayatının alt üst olacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk ikram etmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, cesaretin ve özgüvenin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatlı ikram ettiğini görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, rakiplerini mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik ikram etmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, elindeki malların gideceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada kalabalığa yemek ikram etmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur pilavı ikram etmek mal ve mülk sahibi olunacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit ikram etmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada misafire kahve ikram etmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments