Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk pisliği temizlemek

Rüyada tavuk pisliği temizlemek

Rüyada tavuk pisliği temizlemek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun insanlarla görüşüp veya pazarlık ettiğiniz durumlarda aşırı isteğinizi belli etmemeniz, kendinizi ağırdan satmanız gerekiyor.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk pisliği görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işaret eder.

Rüyada tavuk ve pisliği görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk pisliğine basmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek pisliğini temizlemek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada koyun pisliği temizlemek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak pisliğini temizlemek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, dertlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada inşaat pisliği temizlemek çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, dertlerine çare bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments