Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan tavuk görmek

Rüyada konuşan tavuk görmek

Rüyada konuşan tavuk görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada konuşan tavuk gördüyseniz:

  • Maddi konularda biraz daha akılcı davranmak zorundasınız.

Rüyada tavuğun konuştuğunu görmek çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan tavuk görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanla konuşmamak hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek konuşan bebek görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının konuşmasını görmek kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşma görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan iskelet görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments