Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğu kesmek

Rüyada tavuğu kesmek

Rüyada tavuğu kesmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına yorulur.

Rüyada tavuğu kesmek gördüyseniz:

  • Kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada bıçakla tavuk kesmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, işlerin de yolunda gideceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada tavuğu kesmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada canlı tavuk kesmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, günah işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah tavuk kesmek daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına işarettir.

Rüyada tavuk kesmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kimse ile tartışmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı tavuk kesmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Rüyada beyaz tavuk kesmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada kara tavuk kesmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments