Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğa buğday atmak

Rüyada tavuğa buğday atmak

Rüyada tavuğa buğday atmak hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuğa buğday atmak gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamalı veya konuşmanız gereken yerde susmamalısınız.

Rüyada tavuğa buğday atmak aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuklara buğday vermek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işlerinin karışacağına tabir olunur.

Rüyada buğdaya gübre atmak yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, işleri yoluna sokacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada tavuğa taş atmak kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada buğday sapı taşımak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada buğday saman görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil buğday biçmek hayırlı bir eşe, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına alamet eder.

Rüyada buğday doldurmak işlerin yakın zamanda açılacağına, insanlara yol göstereceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments