Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine taş atmak

Rüyada birine taş atmak

Rüyada birine taş atmak bir birlikteliğin sona ereceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada birine taş atmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Rüyada insana taş atmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafaya taş atmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşa tekme atmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük taş atmak bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işarettir.

Rüyada anneye taş atmak şansın açılacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya taş atmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, eşinden yana huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada ata taş atmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada göle taş atmak askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments