Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsaha taş atmak

Rüyada timsaha taş atmak

Rüyada timsaha taş atmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, güzel bir evliliğe, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işarettir.

Rüyada timsaha taş atmak gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Rüyada timsaha taş atmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada timsahı suya atmak gücünün, kudretinin yerine geleceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada birisine taş atmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, maddi olarak zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanlara taş atmak kudret ve hikmet sahibi olacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada birilerine taş atmak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına işarettir.

Rüyada tilkiye taş atmak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada domuza taş atmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada taş atmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments