Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiye taş atmak

Rüyada bir kişiye taş atmak

Rüyada bir kişiye taş atmak insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına işaret eder.

Rüyada bir kişiye taş atmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada bir kişiye taş atmak helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada taş atmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, doğru karar veremeyeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşe taş atmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına delalettir.

Rüyada bir insana taş atmak adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yere taş atmak eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada arabaya taş atmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, alım gücünün artmasına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ineğe taş atmak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments