Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüse taş atmak

Rüyada otobüse taş atmak

Rüyada otobüse taş atmak çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, sorunların atlatılacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada otobüse taş atmak gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Rüyada otobüse taş atmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada otobüsle takla atmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül gözünün açılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine yorulur.

Rüyada suya taş atmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereye taş atmak sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet eder.

Rüyada köpek taş atmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklere taş atmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Rüyada tilkiye taş atmak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada taş atmak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, işsizseniz işe gireceğinize, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments