Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüysüz tavşan görmek

Rüyada tüysüz tavşan görmek

Rüyada tüysüz tavşan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüysüz tavşan gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada tüysüz tavşan görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan tüyü görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, huzurun bozulacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağında tüy görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yüzdeki tüyleri aldırmak hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin tüylerini kesmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzü tüylenmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada tüylerini kesmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunun tüylendiğini görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments