Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinde tavşan görmek

Rüyada evinde tavşan görmek

Rüyada evinde tavşan görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada evinde tavşan gördüyseniz:

  • Başınıza gelen türlü şeyin çok daha farklı nedenleri olabilir.

Rüyada evin içinde tavşan görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına delalet eder.

Rüyada evinde tavşan görmek rızkının çoğalacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine rivayet eder.

Rüyada dev tavşan görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine yorulur.

Rüyada tavşan işemesi görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşandan korkmak zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın doğum yaptığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret eder.

Rüyada zıplayan beyaz tavşan görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada paskalya tavşanı görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments