Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı yüzerken görmek

Rüyada tavşanı yüzerken görmek

Rüyada tavşanı yüzerken görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanı yüzerken gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Rüyada derisi yüzülmüş tavşan görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, rahat bir hayatı olacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanı yüzerken görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada paskalya tavşanı görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüysüz tavşan görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hastalıkların iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşan kostümü görmek içinin de rahat edeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, özgüveninde artış yaşanacağına işarettir.

Rüyada tavşan kulağı görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada tavşanı olduğunu görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli tavşan görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments