Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paskalya tavşanı görmek

Rüyada paskalya tavşanı görmek

Rüyada paskalya tavşanı görmek hayra ve esenliğe, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada paskalya tavşanı gördüyseniz:

  • Bir fırsat kendini gösterirse veya bazı olumlu olanaklara kavuşursanız anında değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada paskalya tavşanı görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada paskalya yumurtası görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada paskalya yemek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada paskalya görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Rüyada paskalya çöreği görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Rüyada kedi tavşan görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada tavşan pişirmek gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine tabir olunur.

Rüyada vahşi tavşan görmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, zor günlerin yaşanacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments