Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan kulağı görmek

Rüyada tavşan kulağı görmek

Rüyada tavşan kulağı görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kucaklaşacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan kulağı gördüyseniz:

  • Herkes söylediklerinizi doğru anlamayabilir.

Rüyada kulaksız tavşan görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine inanılır.

Rüyada tek kulaklı tavşan görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada tavşan kulağı görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada ormanda tavşan görmek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaklaşan güzel günlere işarettir.

Rüyada tavşan ısırması görmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çift tavşan görmek namının yürüyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet eder.

Rüyada güzel tavşan görmek ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir tavşan görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments