Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan kostümü görmek

Rüyada tavşan kostümü görmek

Rüyada tavşan kostümü görmek başarılı bir kişi olunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada tavşan kostümü gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek veya ilgisini çekmek için aşırı harcama riskiniz var.

Rüyada tavşan kostümü giymek çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan kostümü görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kostüm görmek zorluklarının biteceğine, heveslerinin de azalacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada tavşan izi görmek hak ve din yolunu bırakacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada tavşanlar görmek yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada tavşanın ısırması görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işarettir.

Rüyada donmuş tavşan görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, net bir bakış açısı kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments