Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanı olduğunu görmek

Rüyada tavşanı olduğunu görmek

Rüyada tavşanı olduğunu görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, iş sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavşanı olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Rüyada tavşan saldırması görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, zafer elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tavşan yemeği görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tavşan ve tavuk görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret eder.

Rüyada tavşan kanı görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan ölüsü görmek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada tavşanın doğum yaptığını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada hamile tavşan görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada tavşan kucaklamak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments