Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan işemesi görmek

Rüyada tavşan işemesi görmek

Rüyada tavşan işemesi görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan işemesi gördüyseniz:

  • Dikkatinizi başka konulara yöneltmeye çalışmalısınız.

Rüyada tavşan işemesi görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Rüyada tavşan sütü görmek hayırlı haberler alınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret eder.

Rüyada şişman tavşan görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavşanlar görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, hak ve din yolunu bırakacağına delalettir.

Rüyada tavşan vuramamak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına delalettir.

Rüyada tavşan beyaz görmek çok iyi paralar kazanılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada kahverengi tavşan görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kedinin tavşan yediğini görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments