Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavşan görmek

Rüyada beyaz tavşan görmek

Rüyada beyaz tavşan görmek anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada beyaz yavru tavşan görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan almak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, çok sorunlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, herkesin rahat edeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda beyaz tavşan görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, Allah katında yükseleceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine yorulur.

Rüyada beyaz tavşan yavrusu görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kazancını katbekat arttıracağına işarettir.

Rüyada tavşan beyaz görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yandaşı olan birinin vefat etmesine alamet eder.

Rüyada beyaz tavşan görmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments