Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan kurtarmak

Rüyada tavşan kurtarmak

Rüyada tavşan kurtarmak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada tavşan kurtarmak gördüyseniz:

  • Kararlı tutumlarınız, rakiplerinizle boy ölçüşmenize yardımcı olabilir.

Rüyada tavşan kurtarmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, kişinin afiyette kalacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına inanılır.

Rüyada tavşanı kurtarmak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavşana sarılmak hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulur.

Rüyada tavşan yumurtası görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru tavşan beslemek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada tavşan fare görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına yorulur.

Rüyada hamile tavşan görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşan eti almak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments