Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşana yemek vermek

Rüyada tavşana yemek vermek

Rüyada tavşana yemek vermek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada tavşana yemek vermek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkilere, fırsatlara veya maceralara yer açmalısınız.

Rüyada tavşan eti yemek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada canlı tavşan yemek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada tavşana yemek vermek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, işlerinden feragat edeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavşan eti yemek güzel ve olumlu haberler alacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına, her zaman çok üzgün olacağına yorulur.

Rüyada tavşana yemek yedirmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada tavşan yemeği görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan pisliği görmek zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, işlerinin çok açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birçok tavşan görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments