Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil tavşan görmek

Rüyada evcil tavşan görmek

Rüyada evcil tavşan görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evcil tavşan gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya güç mücadeleleri yaşanmaması için geri planda kalmanız herkes için en iyisi olacak gibi duruyor.

Rüyada evcil tavşan görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada evcil köpek görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada evcil kaplan görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evcil ayı görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada evcil muhabbet kuşu görmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada evcil timsah görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına inanılır.

Rüyada evcil domuz görmek bir uzmana başvurulacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada evcil yılan görmek elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments