Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı tavşan görmek

Rüyada sarı tavşan görmek

Rüyada sarı tavşan görmek hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı tavşan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanıltıcı etkilere açıksınız.

Rüyada sarı tavşan görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, desteksiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşana sarılmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine inanılır.

Rüyada tavşan avına çıkmak zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dev tavşan görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri tavşan görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine delalet eder.

Rüyada denizde tavşan görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada hamile tavşan görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments