Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul yediğini görmek

Rüyada marul yediğini görmek

Rüyada marul yediğini görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada marul yediğini gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalı çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada tavşana marul yedirmek ters giden durumların düzeltileceğine, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada marul yediğini görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına rivayet eder.

Rüyada marul salatası yediğini görmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede marul görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işarettir.

Rüyada tarlaya marul ekmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada marul yeşillik görmek çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada marul maydanoz görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok marul görmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, can bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments