Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan yumurtası görmek

Rüyada tavşan yumurtası görmek

Rüyada tavşan yumurtası görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada tavşan yumurtası gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler, yer değişimi veya yaşadığınız yerin dışındaki işaret ya da semboller aradığınız cevapları bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada tavşan yumurtası görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada yatakta tavşan görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan tavşan görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, zorlukların bir anda biteceğine işarettir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak birlik ve dayanışma halinde olacağına, iyilik bulacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yavru tavşan tutmak işleri yoluna sokacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada donmuş tavşan görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tavşan görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, suç işleyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan pisliği görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments