Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tavşan yakalamak

Rüyada beyaz tavşan yakalamak

Rüyada beyaz tavşan yakalamak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Rüyada beyaz tavşan yakalamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada siyah tavşan yakalamak yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanı yakalamak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru tavşan yakalamak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan yakalamak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada canlı tavşan yakalamak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Rüyada tavşan yavrusu yakalamak yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz büyük tavşan görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments