Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan ve koyun görmek

Rüyada tavşan ve koyun görmek

Rüyada tavşan ve koyun görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Rüyada tavşan ve koyun gördüyseniz:

  • Iş yerinizde olası bir tartışmaya karşı dikkatli olun.

Rüyada tavşan ve koyun görmek kısmetli bir işe atılmaya, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun tavşan görmek çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada tavşan dışkısı görmek zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada tavşan tuttuğunu görmek sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Rüyada tavşanlar görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan ayağı görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz tavşan almak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşan hediye almak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments