Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşan hediye almak

Rüyada tavşan hediye almak

Rüyada tavşan hediye almak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşan hediye almak gördüyseniz:

  • Ailenizle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada beyaz tavşan hediye almak başka kimselere de yardım edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavşan hediye almak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada bahçede tavşan görmek rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tavşanın uçtuğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bol hayır duası alınacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işaret eder.

Rüyada tavşan yakalamaya çalışmak çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi köpek ve tavşan görmek çok büyük başarılara imza atacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini yıpratacağına işarettir.

Rüyada kırmızı tavşan görmek kredi çekileceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments