Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavşanlar görmek

Rüyada tavşanlar görmek

Rüyada tavşanlar görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, hayırlı haberler alacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavşanlar gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada bir sürü tavşan yavrusu görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kazançlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavşanı vuramamak yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavşan boğmak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada kutuda tavşan görmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavrulayan tavşan görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işarettir.

Rüyada renkli tavşan görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına yorulur.

Rüyada beyaz tavşan almak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına delalet eder.

Rüyada koşan tavşan görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments