Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzu postu görmek

Rüyada kuzu postu görmek

Rüyada kuzu postu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, işlerindeki karın artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Rüyada kuzu postu gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Rüyada kuzu postu görmek yaşanan kötü olayların unutulacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada koyun postu yıkamak öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada keçi postu görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, helal kazanca sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada deri post görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, eşlerin boşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada deve postu görmek kime danışacağını bilemez olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada inek postu görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan postu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments